İçeriğe geç

Alaşehir Nereye Yakındır

Manisa ile Alaşehir arası kaç kilometredir?

Manisa merkez ile Alaşehir arası uzaklık yaklaşık 120 kilometredir.

İzmir Alaşehir arası kaç kilometredir?

İzmir Alaşehir arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? İzmir Alaşehir arası toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat sürmektedir.

Manisa Alaşehir Ankara arası kaç kilometre?

Ankara Alaşehir arası mesafe kaç kilometredir? Ankara Alaşehir arası mesafe yaklaşık 578 km’dir. Kamil Koç ile Ankara Alaşehir arası yolculuğunuz yaklaşık 11 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Alaşehir eskiden nereye bağlıydı?

Alaşehir, Kanuni Sultan Süleyman’ın 1520’deki saltanatından 1922’ye kadar; Aydın Vilayeti, Saruhan Sancağı’nın bir kazası olarak kaldı. 1922’de Saruhan Sancağı, Aydın Vilayeti’nden ayrılarak önce bağımsız bir sancak oldu ve daha sonra 1923’te Saruhan Vilayeti’ne dönüştürüldü. Alaşehir İlçesi’nin Saruhan Vilayeti’ne olan idari bağlılığı devam etti.

Alaşehir nereye yakın?

Manisa iline bağlı 977 km2 yüzölçümüne sahip bir ilçedir. Batısında Salihli, doğusunda Sarıgöl ve Eşme ilçeleri, güneyinde Nazilli ve Kuyucak ilçeleri, kuzeyinde ise Kula ilçeleri bulunmaktadır. Deniz seviyesinden yüksekliği 189 m’dir. Alaşehir-Manisa arası uzaklığı 110 km’dir. Ege Denizi’ne uzaklığı ise kara yolu ile 145 km’dir.

Alaşehir ile Antalya arası kaç kilometre?

Alaşehir ile Antalya arası kaç kilometre? Alaşehir ile Antalya arası mesafe yaklaşık 322 km’dir. Kamil Koç ile Alaşehir’den Antalya’ya yapacağınız yolculuk yaklaşık 8 saat 30 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Salihli Alaşehir arası ne kadar?

Salihli ile Alaşehir arası kaç kilometre? Salihli ile Alaşehir arası mesafe yaklaşık 40 km’dir. Kamil Koç ile Salihli’den Alaşehir’e yolculuğunuz yaklaşık en az 40 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Turgutlu Alaşehir arası kaç km?

Turgutlu’dan Alaşehir’e otobüs yolculuğu yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir. Ancak bu iki şehir arasındaki 73 km’lik mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık bir saatte kat edebilirsiniz.

Manisa Alaşehir Bodrum arası kaç km?

Alaşehir-Bodrum arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürmektedir? Alaşehir-Bodrum arası toplam mesafe 236 kilometredir.

Manisa Alaşehir Bursa arası kaç km?

Bursa ile Alaşehir arası kaç kilometre? Bursa ile Alaşehir arası mesafe yaklaşık 367 km’dir. Kamil Koç ile Bursa’dan Alaşehir’e yolculuğunuz yaklaşık 5 saat 25 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Manisa Alaşehir Isparta arası kaç kilometre?

Alaşehir ile Isparta arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürmektedir? Alaşehir ile Isparta arası toplam mesafe 369 kilometredir.

Manisa Alaşehir Osmaniye arası kaç kilometre?

Alaşehir ile Osmaniye arasındaki toplam mesafe 963 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 15 saat sürmektedir.

Alaşehir neyi ile meşhur?

Türkiye’nin batısındaki Ege Bölgesi’nde, Manisa iline bağlı Alaşehir ilçesi, tarihi Filadelfiya kenti, kaplıcaları, maden suyu, yurt dışına ihraç edilen ve büyük ilgi gören kirazı ve kuru üzümü ve meşhur yemeği olan kapama ile tanınıyor.

Alaşehir köy mü?

Alaşehir o tarihten bu yana Manisa iline bağlı bir ilçe olarak kalmıştır. Daha önce Alaşehir’e bağlı olan Sarıgöl bucağı 1957 yılında Manisa iline bağlanarak bağımsız ilçe olmuştur. 6360 sayılı kanuna göre; ilçemize bağlı 66 köy ve 6 beldenin tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülmüştür.

Alaşehir’de ne yetişir?

Gediz Ovası’nın en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Alaşehir ilçesi, özellikle “Sultani üzümü” yetiştiriciliği açısından ülkede önemli bir yer tutmaktadır. Ayrıca ilçede yetiştirilen Sultani üzümü ve kirazları ulusal ve uluslararası pazarda önemli bir yer tutmaktadır.

Manisa Alaşehir Akhisar arası kaç km?

Akhisar-Alaşehir arası kaç kilometredir? Pamukkale Turizm ile Akhisar-Alaşehir arası 105 civarındadır.

Manisa Alaşehir kaç TL?

Manisa’dan Alaşehir’e en ucuz otobüs bileti fiyatı 190,00₺’dir.

Manisa Alaşehir Bergama arası kaç km?

Bergama ile Alaşehir arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Bergama ile Alaşehir arasındaki toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 30 dakika sürmektedir. Bergama ile Alaşehir arasında hangi otobüs şirketleri sefer yapmaktadır?

Manisa Alaşehir otobüsleri nereden kalkıyor?

Manisa Alaşehir arası otobüslerin kalkış ve varış terminalleri nelerdir? Manisa Alaşehir arası otobüs seferleri Manisa Otogarı Otogarı veya Manisa Otogarı’ndan başlayıp Alaşehir Terminali’nde son bulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir